Tala Fou

02

I le 9:00 i le taeao o Setema 27th, i le lotoifale taimi i Vietnam, le 2017 Vietnam Ho Chi Minh Faʻavaomalo Fale Meafaigaluega ma Fausiaina Masini Faʻaaliga (VIETBUILD EXPO) na matua tatalaina. O lenei faʻaaliga na faia i le Ho Chi Minh City Convention and Exhibition Center. O le taimi faʻaaliga e amata ia Setema 27 e oʻo ia Oketopa 1. aso. O lenei o loʻo faʻatulagaina faʻatasi e le Matagaluega o Fausiaina o Vietnam ma le itumalo ma pulega malo o Vietnam. Ua avea ma se faʻaaliga sili ona tele, sili ona faʻaosofia ma sili ona aoga i Vietnam.

02

 

02

 

02

Cai Jianhua, pule aoao o JOBORN Masini, na ia taʻu atu i le mekasini a Shibang le tele o kamupani masini masini na auai i lenei faʻaaliga mo le taimi muamua. O le maketi a Saina o loʻo malamalama lelei i le televave o atinaʻe o Vietnam i le lua tausaga ua tuanaʻi, ma o le tuʻufaʻatasiga o faiga faʻavae a le atunuʻu na tosina mai ai le tele o kamupani fale maʻa ua tatalaina le maketi Vietnamese, ma o le auai i le faʻaaliga o le muamua sitepu.

O loʻo malamalama lelei, talu ai ona o le tamaoaiga o Vietnam ua ofi atu i se vaitaimi o le televave o le tuputupu aʻe, ua i ai foi le taamilosaga fou o le siʻitia i le fausiaina o atinaʻe tetele a Vietnam ma le fausiaina o fale mo tagata lautele i tausaga ua tuanaʻi, ma e masani lava ona faʻamoemoe i oloa faʻaulufale mai mo maʻa masani, fausiaina masini ma masini , ma isi mea fau fale fesoʻotaʻi oloa. Lenei aumaia ai pisinisi fou avanoa i le fale mea alamanuia. Talu mai le faʻavaeina o le ASEAN Free Trade Area i le 2015, tusa ma le 7,000 oloa o Saina ma le Ausetalia o le a fiafia i le leai o se faʻasologa o togafitiga. Faʻatasi ma tuʻutuʻuga o aiaiga o le "Belt and Road", e le gata ina aloese kamupani Saina mai le tele o papupuni, ae e mafai foi ona sefe ai le tau o oloa auina atu i fafo, o se avanoa e le masani ai mo kamupani Saina. I le avea ai o Vietnam ma paʻaga fefaʻatauaiga sili ona tele, o le a faʻaaogaina e Saina le tulaga o Vietnam o se tasi o sui o le malo o le Ausetalia, e aumai oloa a Saina i le maketi o tagata faʻatau oloa ma le faitau aofaʻi o tagata e 500 miliona.